Trek Madone SL 6 (2022)

De Madone SL 6 Disc is onze ultieme racefiets die je geavanceerde aerodynamische voordelen en allround rijkwaliteiten biedt met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.
Promo
5099

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, KVF (Kammtail Virtual Foil) buisvormen, Adjustable Top Tube IsoSpeed, verborgen kabelgeleiding, 3S aero chain keeper, flat-mount schijfrembevestiging, geschikt voor DuoTrap S, 142 x 12 mm steekas

Vork

Madone KVF full carbon

Wielen

Bontrager Aeolus Comp 

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

Shimano Ultegra, 2x11-speed

Crankset

Shimano Ultegra, 50/34T
 

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem.

Gewicht

8.60 kg

Kleuren

Viper Red
Trek White/Trek Black
 

Een lichtgewicht 500 Series OCLV Carbon frame en vork met Kammtail Virtual Foil buizen die door de wind snijden, een comfortverhogende IsoSpeed decoupler, een Shimano Ultegra 2x11 groepset, Tubeless Ready Bontrager Aeolus Comp wielen, hydraulische schijfremmen en een aerostuur dat geschikt is voor montage van een opzetstuur.

Het past bij jou als...
Je wilt gewoon kneiterhard rijden. Je weet exact wat het is om vooraan het peloton te rijden of tegen de wind te beuken in een solo-ontsnapping en daarom wil je alle gratis snelheid die je kunt krijgen. Je herkent bovendien meteen kwaliteitsproducten en waardeert de personaliseringsmogelijkheden en zitpositie-aanpassingen van een standaard stuur en stuurpen plus de weerbestendige remkracht van schijfremmen.

Het laatste woord

Je krijgt de gratis snelheid, het aerodynamisch voordeel en de superieure rijkwaliteiten van ons ultieme topmodel, maar dan met een gunstiger prijskaartje, plus de mogelijkheid om een aerodynamisch opzetstuur te monteren voor tijdritten en triatlons.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens