Trek Madone SL 7 Di2 (2021)

De Madone SL 7 Disc combineert geavanceerde aerodynamische prestaties en allround rijkwaliteiten met snel en betrouwbaar elektronisch schakelen.
Promo
6499

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, KVF (Kammtail Virtual Foil) buisvormen, Adjustable Top Tube IsoSpeed, verborgen kabelgeleiding, 3S aero chain keeper, flat-mount schijfrembevestiging, geschikt voor DuoTrap S, 142 x 12 mm steekas

Vork

Madone KVF full carbon

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 5

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

Shimano Ultegra DI2, 2x11-speed

Crankset

Shimano Ultegra, 50/34T

Remmen

Shimano Ultegra hydraulische schijfrem.

Gewicht

8.25 kg

Kleuren

 Matte Black/Gloss Alpine Blue


Een lichtgewicht 500 Series OCLV Carbon frame en vork met Kammtail Virtual Foil buizen die door de wind snijden, een comfortverhogende IsoSpeed decoupler, een complete Shimano Ultegra Di2 2x11 groepset, Tubeless Ready Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV Carbon wielen, hydraulische schijfremmen en een aerostuur dat geschikt is voor montage van een opzetstuur.

Het past bij jou als...
Snelheid en prestaties zijn voor jou uiterst belangrijk en daarom wil je de voordelen van een lichte carbon wielset en een elektronisch schakelsysteem dat ongelofelijk snel en consistent schakelt onder alle omstandigheden. Bovendien prefereer je de betrouwbare remkracht van schijfremmen.

Het laatste woord
Je krijgt de gratis snelheid, aerodynamische voordelen en superieure rijeigenschappen van onze ultieme racefiets, plus de precisie van een elektronisch schakelsysteem. Ultegra Di2 biedt een snelle, betrouwbare schakelwerking en dat is wat telt als jij naar de finishlijn sprint.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens