Trek Madone SL 7 Etap (2022)

De Madone SL 7 Disc eTap combineert geavanceerde aerodynamische prestaties en soepele rijkwaliteiten met de snelheid en betrouwbaarheid van een draadloos elektronisch schakelsysteem.
Promo
7399

Specificaties

Frame

500 Series OCLV Carbon, KVF (Kammtail Virtual Foil) buisvormen, Adjustable Top Tube IsoSpeed, verborgen kabelgeleiding, 3S aero chain keeper, flat-mount schijfrembevestiging, geschikt voor DuoTrap S, 142 x 12 mm steekas

Vork

Madone KVF full carbon

Wielen

Bontrager Aeolus Pro 51 Carbon

Banden

Bontrager R3  Hard-Case Lite raceband. 700x25c

Versnellingen

SRAM Force eTap AXS, 2x12-speed

Crankset

SRAM Force AXS Power Meter, 48/35T,  DUB-trapas.
 

Remmen

SRAM Force eTap AXS hydraulische schijfrem

Gewicht

8.50 kg

Kleuren

 Deep Dark Blue
 
 

Een 500 Series OCLV Carbon frame en voorvork met Kammtail Virtual Foil buizen die door de wind klieven en een trillingdempende IsoSpeed decoupler. SRAM Force eTap AXS 2x12 draadloos elektronisch schakelsysteem, hydraulische schijfremmen, een SRAM Force AXS vermogensmeter, een aerostuur dat geschikt is voor montage van een ligstuur en een paar tubeless ready Bontrager Aeolus Pro 5 OCLV carbon wielen.

Het past bij jou als...
Je vindt snelheid en prestaties heel belangrijk en je wilt het voordeel van een feilloos en draadloos elektronisch schakelsysteem, lichte carbon wielen en de remkracht die hydraulische schijfremmen onder alle omstandigheden bieden.

Het laatste woord

Je krijgt de gratis snelheid, aerodynamische voordelen en superieure rijeigenschappen van onze ultieme racefiets, plus de precisie van een draadloos elektronisch schakelsysteem. Met SRAM Force eTap kun je snel en soepel schakelen en dat is wat telt als jij naar de finishlijn sprint.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens