Trek Marlin 4 (2022)

De Marlin 4 is het perfecte instapmodel voor trailrijden. Hij is ideaal voor beginnende rijders die een mtb met noppenbanden willen en een fiets die tevens dienst kan doen als stoere forenzenfiets
Promo
524

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium, interne kabelgeleiding, schijfrembevestiging op liggende achtervork, bevestiging voor drager en fietsstandaard, 135 x 5 mm QR.

Vork

SR Suntour XCE 28, spiraalveer, preload

Gewicht

13.95 kg

Versnellingen

Shimano Tourney, 7-speed

Remmen

Tektro MD-M280 mechanische schijfrem

Banden

Bontrager XR-2 Comp

Kleuren

Matte Trek Black

Matte Anthracite

Magenta

Voodoo Aloha Green

 

Een lichtgewicht aluminium frame met interne schakelkabel en remleiding voor een strakker uiterlijk en goed beschermde kabels, 21 versnellingen, een breed versnellingsbereik zodat je altijd de juiste versnelling voorhanden hebt, krachtige hydraulische schijfremmen en een geveerde voorvork die de scherpe kantjes ervan af haalt op ruwe trails.

Het past bij jou als...

Je wilt een instapmodel mountainbike voor een uiterst scherpe prijs, maar je wilt ook een fiets voor dagelijks gebruik die stoer genoeg is om stoepranden mee af te springen op weg naar school.

Het laatste woord

Het is gebouwd als voortvloeisel van Trek’s mountainbike erfgoed en geweldig voor elk avontuur. Door de bevestigingspunten voor drager en spatborden is het ook een uitstekende keuze voor forenzen die een klein beetje uit de band willen springen op weg naar school of naar de supermarkt.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens