Trek Marlin 5 (2022)

De Marlin 5 is alledaagse trailfiets die uitstekend geschikt is voor dagelijkse avonturen op verharde en onverharde wegen.
Promo
599

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium, interne kabelgeleiding, schijfrembevestiging op liggende achtervork, bevestiging voor drager en fietsstandaard, 135 x 5 mm QR.

Vork

SR Suntour XCT 30, spiraalveer, lockout, preload

Gewicht

13.95 kg

Versnellingen

Shimano Altus, 8-speed

Remmen

Tektro HD-M276 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager XR-2 Comp

Kleuren

Lithium Grey

Radioactive Red

Volt to Miami Green Fade

Azure

 

Een lichtgewicht aluminium frame met interne kabelgeleiding voor een strakker uiterlijk en beter beschermde kabels, 2x8 aandrijfsysteem, een breed versnellingsbereik zodat je altijd de juiste versnelling voorhanden hebt, krachtige hydraulische schijfremmen en een soepele geveerde voorvork met lockout.

Het past bij jou als...

Je bent een nieuwkomer op de trails, maar je wilt een echte mountainbike die ook dienst kan doen als forenzenfiets. Bovendien zoek je naar een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding.

Het laatste woord

De Marlin 5 is een fantastische fiets voor al jouw avonturen. Maar hij is ook zeer veelzijdig. De Marlin 5 is een populaire fiets onder studenten omdat je heel gemakkelijk een drager en fietsstandaard kunt monteren en de nodige bagage vervoeren.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens