Trek Marlin 6 (2022)

De Marlin 6 is een crosscountry-mountainbike die je offroad een efficiënt rijgedrag biedt dankzij een geveerde voorvork met lockout en een soepel schakelende 1x-aandrijving.
Promo
724

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium, interne kabelgeleiding, schijfrembevestiging op liggende achtervork, bevestiging voor drager en fietsstandaard, 135 x 5 mm QR.

Vork

SR Suntour XCT 30, spiraalveer, lockout, preload

Gewicht

14.10 kg

Versnellingen

Shimano Deore, 10-speed

Remmen

Tektro HD-M276 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager XR-2 Comp

Kleuren

Rage Red to Dnister Black Fade

Matte Dnister Black

Factory Orange

Nautical Navy

 

Een licht aluminium frame met interne kabelgeleiding waardoor je kabels worden beschermd en de fiets er fraaier uitziet, krachtige hydraulische schijfremmen en een eenvoudig te bedienen 1x10 Shimano-aandrijving zonder voorderailleur. De cassette heeft zo’n groot versnellingsbereik dat je probleemloos hellingen kunt opklauteren en afscheuren. Ten slotte krijg je een geveerde voorvork met een hendel om de vering te blokkeren zodat je geen energie verspeelt op een vlakke ondergrond.

Het past bij jou als...

Je ruikt voor het eerst aan het plezier van offroad-rijden en wilt een echte mountainbike tegen een scherpe prijs. Je zoekt een breed versnellingsbereik om zowel op verharde als onverharde wegen uit de voeten te kunnen.

Het laatste woord

De Marlin 6 heeft iets betere onderdelen waarvan je direct tijdens elke rit de voordelen voelt, zoals de vering met lockout en de ongelofelijk soepel schakelende Shimano-aandrijving. Extra sterke dubbelwandige velgen en krachtige hydraulische schijfremmen bieden een langere levensduur en hogere remkracht tijdens je meest heftige trailavonturen, stadsritten of alles daartussenin.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens