Trek Marlin 7 (2022)

De Marlin 7 is het basismodel van een racewaardige mountainbike.
Promo
899

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium, interne kabelgeleiding, schijfrembevestiging op liggende achtervork, bevestiging voor drager en fietsstandaard, 135 x 5 mm QR.

Vork

RockShox Judy, spiraalveer, preload, TurnKey lockout

Gewicht

13.45 kg

Versnellingen

Shimano Deore, 10-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager XR-2 Comp

Kleuren

Matte Nautical Navy/Matte Anthracite

Marigold to Radioactive Red Fade

Gloss Miami Green

 

Een licht frame met interne kabelgeleiding voor de remleiding en schakelkabels, een soepel aanvoelende RockShox Judy voorvork met lockout, Shimano hydraulische schijfremmen en Bontrager-wielen. Een gebruiksvriendelijke 1x-aandrijving zonder voorderailleur voor een strakker en fraaier uiterlijk. Maak je geen zorgen want met een 11-46 cassette heb je zo’n groot versnellingsbereik dat je probleemloos hellingen kunt opklauteren en afscheuren.

Het past bij jou als...

Je bent nog nieuw op de trails, maar je hebt wel serieuze singletrack-aspiraties. Je wilt een veelzijdige, racewaardige mountainbike met iets betere onderdelen, zoals een kwalitatieve voorvork en een gebruiksvriendelijke 1x-aandrijving.

Het laatste woord

Dankzij de RockShox voorvork, het bredere versnellingsbereik en de kwaliteitsonderdelen is dit de ideale Marlin voor beginnende mountainbikers die een serieuze mountainbike willen voor hun geld. Hij is direct gebruiksklaar voor grote trailavonturen of zelfs XC-wedstrijden.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens