Trek Marlin 8 (2022)

De Marlin 8 is een racewaardige mountainbike met een aangenaam prijskaartje
Promo
999

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium, interne kabelgeleiding, schijfrembevestiging op liggende achtervork, bevestiging voor drager en fietsstandaard, 135 x 5 mm QR.

Vork

RockShox Judy Silver, Solo Air luchtvering, rebound instelling, TurnKey hydraulische lockout.

Gewicht

13.20 kg

Versnellingen

SRAM SX Eagle, 12-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Maxxis Ardent Race, tubeless, EXO karkas, vouwband

Kleuren

Gloss Alpine / Gloss Dnister Fade
Gloss Radioactive Red / Nautical
 

Een licht frame met interne kabelgeleiding, een soepel aanvoelende RockShox Judy Silver voorvork met TurnKey hydraulische lockout, Shimano hydraulische schijfremmen, tubeless-ready Bontrager Kovee wielen en een eenvoudig 1x-aandrijfsysteem zonder voorderailleur waardoor de bediening simpeler is en je frame er strakker uitziet. Met een 11-50 cassette heb zo’n groot versnellingsbereik dat je probleemloos hellingen kunt opklauteren en afscheuren.

Het past bij jou als...

Je bent een nieuwkomer op de trail, maar je bent er verdraaid zeker van dat mountainbiken jouw sport gaat worden. Je wilt een racewaardige mountainbike met iets betere, prestatiegerichte onderdelen zoals een hogere kwaliteit voorvork, 1x-aandrijving met breed versnellingsbereik en tubeless-ready wielen.

Het laatste woord

Dankzij de tubeless-ready wielen, de RockShox voorvork, het bredere versnellingsbereik en de kwaliteitsonderdelen is dit een sublieme keuze voor beginnende mountainbikers die een serieuze fiets willen voor hun geld. Hij is bovendien uitstekend toegerust voor offroad-marathons en XC-races.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens