Trek Powerfly Sport 4 Equiped (2022)

De Powerfly 4 Sport Eq is onze meest betaalbare elektrische mountainbike die compleet is uitgerust voor pittige dagelijkse ritten naar het werk of trailavonturen.
Promo
3699

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube 500Wh

Motor

Bosch Performance CX, magnesium motorbody, 250 watt, 85 Nm, maximale ondersteuning tot 25 km/u

Controller

Bosch Purion Performance

Frame

Alpha Platinum Aluminium, Removable Integrated Battery (RIB), taps toelopende balhoofdbuis, Control Freak interne kabelgeleiding, Motor Armor, Boost148

Vork

SR Suntour XCM 34, spiraalveer, preload, lockout, taps toelopende stuurbuis, 44 mm offset, Boost110, 15 mm steekas, 80 mm veerweg

Gewicht

23,60 kg

Versnellingen

Versnellingen: Shimano Deore 5120, 10-speed

Crankset: FSA Bosch CK-220, 36T kettingblad

Remmen

Tektro HD-M275 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager LT4 Expert

Kleuren

Lithium Grey/Trek Black

Een solide aluminium frame met een esthetisch uiterlijk waarbij de krachtige 500 Wh accu volledig en veilig is opgesloten in de onderbuis. Verder voorzien van een Bosch Performance CX motor (250 watt, 85 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u, een Bosch Purion-controller, een 1x10 Shimano aandrijving en een SR Suntour geveerde voorvork met lockout. Standaard uitgerust met spatborden, een achterdrager en verlichting die wordt gevoed door de accu.

Het past bij jou als...

Je wilt een e-bike die zowel dienst kan doen als stevige forenzenfiets, maar ook als trailwaardige hardtail mountainbike. Je kunt nauwelijks wachten om grotere fietsavonturen te gaan beleven en daarvoor wil je meer mogelijkheden, kwaliteit en een gebruiksvriendelijke uitrusting tegen een betaalbare prijs.

Het laatste woord

Betaalbaar, veelzijdig, competent. Deze e-MTB is ideaal voor woon-werkverkeer, trailrijden en stevige toertochten. Hij is uitgerust een hoogwaardige Bosch-motor, het RIB-accusysteem en een betrouwbare, gebruiksvriendelijke controller.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens