Trek Precaliber 16

De Precaliber 16 maakt het leren fietsen voor kinderen leuker en eenvoudiger. Deze fiets heeft een vast verzet en twee handremmen zodat je kind kan wennen aan het rijden met remhendels
Promo
279

Specificaties

Frame

Lichtmetalen kinderframe, maat 16”, cantilever-remnokken

Vork

Steel

Gewicht

8.20 kg

Versnellingen

Freewheel 1speed

Remmen

Lichtmetaal linear pull, aangepaste lichtmetalen remgrepen.

Kleuren

Boy: Roarange of Trek Black
Girl: Pink Frosting of UltraViolet
Deze kindvriendelijke fiets heeft een lichtgewicht Alpha Silver Aluminium frame, een vast verzet en twee handremmen met kleinere remhendels die kinderen gemakkelijk kunnen bedienen. Verder kun je de zijwielen razendsnel en zonder gereedschap monteren of verwijderen. Ten slotte heeft het zadel een geïntegreerde handgreep die kan worden omgewisseld voor een achterlichthouder.

Het past bij jou als...

Je wilt je kind leren fietsen en dat moet een geweldige eerste herinnering worden. Je zoekt naar een leuke en gebruiksvriendelijke fiets waarmee je kind leert omgaan met bijvoorbeeld handremmen zodat ze straks ook met een grotere kinderfiets overweg kunnen. Je kiest bewust niet voor een fiets uit de bouwmarkt, maar voor een kwaliteitsfiets die ervoor zorgt dat je kind vertrouwen krijgt en de fiets leert te beheersen.

Het laatste woord

Bij de eerste fiets voor je kind wil je absoluut dat ze op een comfortabele, sterke en leuke fiets gaan rijden. Al onze fietsen, ook die met de kleinste maten, zijn gebouwd volgens onze hoogste kwaliteitsstandaards zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Trek als huismerk voor jouw familie..

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens