Trek Precaliber 20

De Precaliber 20 Freewheel is de eerste ’grote fiets’ van je kleine meid, en ze zal gaan zeuren om erop te mogen gaan fietsen.
Promo
279

Specificaties

Frame

Alpha Silver Aluminium

Vork

Steel

Gewicht

9.50 kg

Versnellingen

Freewheel 1speed

Remmen

Lichtmetaal linear pull, aangepaste lichtmetalen remgrepen.

Kleuren

Boy: Trek Black of Alpine Blue
Girl: Voodoo Trek Black of Crystal White
Een lichtgewicht Alpha Silver Aluminium frame, een vaste verzet en twee handremmen met kleinere remhendels die kinderen gemakkelijk kunnen bedienen. Plus een fietsstandaard en een zadel met een geïntegreerde greep die vervangen kan worden door een geïntegreerde achterlichthouder. Alles aan deze fiets is ontworpen om lang mee te gaan, dus ook bij het doorschuiven naar een jonger kind zal hij nog als nieuw aanvoelen.

Het past bij jou als...

Je kind is de zijwieltjes ontgroeid en je gunt ze een sterke, leuke en gebruiksvriendelijke fiets. Je kiest bewust niet voor een fiets uit de bouwmarkt, maar voor een kwaliteitsfiets die ervoor zorgt dat je kind vertrouwen krijgt en de fiets leert te beheersen.

Het laatste woord

Het is de perfecte keuze voor fietsertjes die de sprong willen maken van een kleine kinderfiets naar een jeugdfiets. Het eenvoudige kwaliteitsframe biedt eindeloos fietsplezier op de verkenningstochtjes met vriendjes in het park of onderweg bij familie-uitstapjes.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens