Trek Roscoe 20

De Roscoe 20 is een mid-fat mountainbike waarmee kinderen op een veilige manier kunnen leren mountainbiken.
Promo
489

Specificaties

Frame

Alpha Gold Aluminium.

Vork

Steel

Gewicht

10.80 kg

Versnellingen

Shimano Tourney, 1x8-speed

Remmen

Tektro M280 mechanische schijfremmen.

Kleuren

Rage Red to Dnister Black Fade
Trek Black

Een duurzaam Alpha Gold Aluminium frame met een aflopende bovenbuis voor meer standover-hoogte, 20˝ wielen met mid-fat 2.8˝ banden voor meer grip en stabiliteit, een 1x8 Shimano-aandrijving met een breed versnellingsbereik voor heuvels en technische passages, mechanische schijfremmen en een flink aantal doordachte details die zijn overgenomen van de MTB’s voor volwassenen zoals gesloten uitvaleinden aan de voorvork en een weggewerkte achterrem. Dat betekent dat als kinderen hun Roscoe een keertje neergooien je niet meteen naar de winkel hoeft voor vervangende onderdelen.

Het past bij jou als...

Die kleine coureur van jou is klaar om door de buurt en over de trails te gaan scheuren. Jij wilt dat ze graag meteen goed beginnen met een echte mountainbike die ze vertrouwen geeft en helpt bij het aanleren van nieuwe vaardigheden. Als jij jouw kleine spruit direct de nodige trail-wijsheid wilt bijbrengen, dan is er geen betere leermethode dan de Roscoe.

Het laatste woord

Geef je kind een Roscoe en je hebt een mountainbiker voor het leven! Met de mid-fat banden en een scala aan kindvriendelijke ontwerpdetails is dit de ideale kennismaking met mountainbiken. Als je kleine graag met je meegaat op de singletracks, dan heeft deze fiets de kindvriendelijke set-up die vertrouwen geeft en een gezonde obsessie stimuleert voor de mooiste sport ter wereld.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens