Trek Verve 2 Equipped 2022

De Verve 2 Equipped is een hybride fiets die alle comfort en plezier biedt in woon-werkverkeer, pleziertochtjes en fitnessritten.
Promo
924

Specificaties

Frame

Alpha Gold Aluminum

Vork

SR Suntour NEX, met spiraalveer

Gewicht

17.8Kg.

Versnellingen

Shimano Altus, 3x8 speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager H2 Comp, reflecterend, stalen hieldraad, 30 tpi, 700 x 40c

Kleuren

Dame Lowstep:
Lithium Grey
Rage Red
Man:
Rage Red
 

Een licht aluminium frame, een betrouwbare aandrijving met 24 versnellingen, zodat je nooit te zwaar of te licht trapt, krachtige schijfremmen, een verstelbare stuurpen, een gevoerd zadel, ergonomische handvatten, brede en reflecterende 40c banden voor extra stabiliteit, een soepele geveerde voorvork en geveerde zadelpen, plus een geometrie waarmee je comfortabel rechtop zit. Daarnaast is hij uitgerust met alles wat je nodig hebt om lekker te kunnen fietsen zoals spatborden, verlichting, een fietsstandaard, een fietsslot en een MIK-compatibele bagagedrager.

Het past bij jou als...

Je wil een veelzijdige fiets met comfortverhogende details, zoals een geveerde vork en zadelpen, een breed versnellingsbereik voor in de heuvels en kant-en-klare accessoires zoals een drager, spatborden en verlichting.

Het laatste woord

De Verve 2 Equipped is een comfortabele hybride met duurzame onderdelen die kilometers lang meegaan. Rijders worden heel blij van de dempende geveerde vork en zadelpen en de praktische standaardaccessoires, die het rijden allemaal makkelijker en nog veel leuker maken.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens