Trek Verve+ 3 man (2022)

De Verve+ is een elektrische fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen.
Promo
2999

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, 400 Wh

Motor

Bosch Performance Line Cruise, 250 watt, 65Nm.

Controller

Bosch Purion

Frame

Alpha Smooth Aluminum, met Removable Integrated Battery (RIB)

Vork

SR Suntour NEX met spiraalveer, preload, 50 mm veerweg

Gewicht

23,90 kg

Versnellingen

Shimano Altus, 9-speed

Remmen

Shimano MT200, hydraulische schijfrem, 160 mm remschijf

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700 x 50 c

Kleuren

Matte Trek Black
Een lichtgewicht Alpha Gold Aluminium frame met lowstep-geometrie en een Bosch Performance Line Cruise motor (250 Wh, 65 Nm) en een volledig in het frame geïntegreerde Bosch PowerTube accu van 400 Wh die ondersteunt tot 25km/u en een Bosch Purion controller. Plus een Shimano 9-speed aandrijving, hydraulische schijfremmen voor betrouwbare remkracht, een geveerde zadelpen, brede lekbestendige banden die extra stabiel zijn, ergonomische handvatten, een fietsstandaard, voor- en achterlicht, achterdrager en spatborden.

Het past bij jou als...

Je wilt graag vaker fietsen en er meer plezier aan beleven, dus comfort en gebruiksvriendelijkheid staan voorop. Je weet dat de extra ondersteuning van een e-bike je zal helpen meer te fietsen. Je zoekt een fiets die lang meegaat en gemakkelijk in gebruik is, en uitgerust met de allernieuwste e-biketechnologie.

Het laatste woord

De Verve+ 3 biedt je de mogelijkheden om langer op avontuur te gaan, sneller op je werk te komen en vlot bergop te fietsen. De extra ondersteuning maakt het fietsen nog spannender en fijner terwijl de hoogwaardige onderdelen en comfortuitrusting ervoor zorgen dat langer en sneller rijden leuker is dan ooit.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens