Trek Verve+ 4 lowstep (2022)

De Verve+ is een elektrische fiets die zorgt dat je vaker gaat fietsen.
Promo
3599

Specificaties

Accu

Bosch PowerTube, 500 Wh

Motor

Bosch Performance Line Cruise, 250 watt, 65Nm

Controller

Bosch Intuvia

Frame

Alpha Smooth Aluminum, met Removable Integrated Battery (RIB)

Vork

Forklight 3.0 met geintegreerde 50 lux verlichting.

Gewicht

23,30 kg

Versnellingen

Shimano Alivio, 9-speed

Remmen

Shimano MT200 hydraulische schijfrem

Banden

Bontrager E6 Hard-Case Lite, reflecterend, stalen hieldraad, 60 tpi, 700x50c

Kleuren

Lithium Grey

Cobra Blood

Een lichtgewicht Alpha Smooth Aluminium frame met lowstep-geometrie en een Bosch Performance Line Cruise motor (250 Wh, 65 Nm) en een volledig in het frame geïntegreerde accu van 500 Wh die ondersteunt tot 25 km/u en een Bosch Kiox controller. Plus: een Shimano 9-speed aandrijving, hydraulische schijfremmen voor weerbestendige remkracht, een Forklight 3.0 geveerde voorvork met geïntegreerde verlichting, een geveerde zadelpen, brede lekbestendige banden die extra stabiel zijn, ergonomische handvatten, een fietsstandaard, achterlicht, achterdrager en spatborden.

Het past bij jou als...

Je weet dat de extra ondersteuning van een e-bike je zal helpen meer te fietsen. Je zoekt een gebruiksvriendelijke fiets die lang meegaat en is uitgerust met de allernieuwste e-biketechnologie. Je wilt graag vaker fietsen en er meer plezier aan beleven, dus comfort en gebruiksvriendelijkheid staan voorop.

Het laatste woord

Deze e-bike is gemaakt voor fietsplezier en gebruiksgemak tijdens woon-werkverkeer, recreatieve ritten en weekendavonturen. Hij heeft een batterij met groot bereik en een controller en verlichting van hoge kwaliteit, en zal elke enthousiaste e-biker kunnen bekoren.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens