Trek X-Caliber 9 (2022)

De X-Caliber 9 is het topmodel van de X-Caliber-familie. Het is een competitieve crosscountry-mountainbike voor zwaar wedstrijdgebruik.
Promo
1649

Specificaties

Frame

Alpha Gold Aluminium, taps toelopende balhoofdbuis, interne kabelgeleiding voor derailleur & seatdropper, bevestiging voor drager en standaard, Boost141, 5 mm QR

Vork

RockShox Recon Gold RL, DebonAir luchtvering, Motion Control demper, remote lockout.

Gewicht

1.50 kg

Versnellingen

Shimano XT, 12-speed

Remmen

Shimano hydraulische schijfrem, MT4100 hendel, MT410 remklauw

Banden

Maxxis Ardent Race, tubeless, EXO karkas, vouwband

Kleuren

Factory Orange

Alpine Blue

 

Een lichtgewicht aluminium frame, een RockShox Recon Gold luchtgeveerde voorvork met 100 mm veerweg, een Shimano XT/SLX 1x12 aandrijving met een breed versnellingsbereik om lekker te kunnen klimmen. Inclusief Tubeless Ready wielen met bredere Boost141 naven die zorgen voor een sterker wiel en meer bandenvrijheid plus een seatdropper voor het verlagen van je zwaartepunt in de afdaling.

Het past bij jou als...

Je beoordeelt je ritten op snelheid en afstand en daarom wil je een snelle XC-racer die je zo ver mogelijk brengt in zo min mogelijk tijd. Je rijdt wedstrijden - of je wilt daarmee beginnen - en zoekt een hardtail met wedstrijdwaardige componenten om optimaal voordeel te hebben op de trails.

Het laatste woord

De X-Caliber 9 is een snelle, wendbare en efficiënte XC-hardtail die op het lijf geschreven is van rasechte racers, maar ook geschikt is voor iedereen die droomt van eindeloze singletrail-ritten.

Freddy Sport BV

Ninoofsesteenweg 315
1700 Dilbeek

Contactgegevens